Post by fuzmolisavwealth on Mar 9, 2022 20:24:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rally Fury - Extreme Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rally Fury - Extreme Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање многих токена ▞▞▞
▞▞▞ Rally Fury - Extreme Racing 2022 version ▞▞▞
Ништа интересантно руковање су 3. класа без одговарајућих стопацпф аутомобила у стартовању лако је купити аутомобиле од 14000 12000 итд. после тога.... Потребно је много надоградње.
Моја претходна рецензија била је 4 звездице. Игра је заиста забавна. Али сада постоји велики проблем. Ауто успорава сам и уверавам вас да НИЈЕ аутоматска кочница нити да иде узбрдо. На путу стр8 напред, без скретања. Мотор успорава као да сам оставио гас! А понекад јако скреће лево док се сам не угаси.
Ова игра ме учи пуно вожње и волим аутомобиле, али зашто сте нам дозволили да почнемо са 10.000 уместо са 20.000
Предлог - немојте аутоматски ресетовати аутомобил у режиму "слободне вожње" ако скрене са пута, било би тако забавно возити се свуда
Требало би да има опцију за оцењивање са нула звездица јер игра није вредна једне звездице и најгоре контроле икада у игри
Најгора игра окада немој те је скидати велико стање много заузима меморије мало такнес дрво одма избаци врецк
Апликација је потпуно неуспешна, молим вас надоградите графику
Супер ја имам сва кола
Песма се скоро не може освојити јер рачунари варају и уморан сам од губитка лажне игре није реалан
Сјајно, обожавам ову игру. Никада нисам видео ниједну овако савршену рели тркачку игру и питао сам се да ли бисте могли да додате још аутомобила и изазовнијих рута. Хвала И ако би ваша група могла да помогне у трци трофеја или трик камиона као у пустињској трци ван пута Минт400. И ако се то деси, обавестите ме молим вас. Ценим.
Rally Fury - Cực Rally Xe hơi Đua Đua xe rloc
Веома кул и забавно играти 10 година заиста добро
Лепа игра, треба додати симулацију.
Ова игра је забавна, али је мало тешка јер када возим ауто не могу да га возим
Rally Fury - चरम कार रेसिंग रेसिंग jzut
Коришћење блуетоотх контролера изгледа довољно забавно, али можете ли додати још ствари у игру?
То није невероватна игра. Ово је доказ да вам није потребно много да бисте направили изванредну забавну игру. Нема притужби на графику или механику. Само се надам да ћете у будућности додати механику судара. Као да ваш ауто има огреботине и унакаженост.
више контроле над аутом !!!!!!!
Wrestling Revolution Sukan zyil
Супер.је
Игрица је ектра и добра је графика али само да мало боље скреће
Тако добра игра, али ме стално затвара као гашење
Слатко и импресивно. Волите графику и изазове. 👍
Rally Fury - चरम कार रेसिंग रेसिंग jzut
Више мапа! Најбоља игра
Екстра је...
Игра једноставно није оно што се рекламира јер јој је потребно много понављања
Rally Fury - Extreme Racing Poygalar thw
То је добра игра али нема графике па ћу дати 2 звездице
Побеђује здрав разум да обезбеди ажурирање које стално квари
Управљач не успева ових дана, није више забавно да су прошли дани😒
добра игра мислим да би ови требали имати више аутомобила
Најбоља игра коју сам икад играо, графика је тако добра да је реално више аутомобила плс
Најбоља игра биади
Тако добро, али побољшајте се у онлајн мечевима и разним фазама
то је добра игра, али дајем јој 3 звездице јер не мења боју светла
Лепа игра али не баш тако добра. Учините путеве лепшим и лепшим као град
свиђа ми се ова игра