Post by fuzmolisavwealth on Mar 9, 2022 20:03:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal növeli a kristályokat ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
5 csillagos értékelést adnék, de adtam egyet, mert probléma van, azt írja, hogy írja be a nevét, írja be a nevemet, de azt írja, hogy kérem, csatlakozzon az internethez, de már csatlakozom, nincs értelme. javítsd ki, ha tudod
Nem rosz csak kicsit lasu a katonák betöltése
Telefon váltás óta elveszett az egész eddigi progressem, hiába connect-elek a google accountommal. Sok ablakon kidobott pénz, kösz szépen🖕
The Escapists: Fuga de la prisión Estrategia mdej
Jó játék. De tele van beállítással. Csak bizonyos ellenfelet tudsz legyőzni, többnyire a legtöbbet költekezőt. Még ha nyerni készül is egy olyan játékban, amelyet nem szabadna, az AI megszakítja a kapcsolatot, vagy késleltetésre állítja. Még ha szupergyors kapcsolatod is van, az nem segít.
Ládák kinyitása sok idő. jelen tetszik.
A játék nagyszerű, a felhasználói felület fantasztikus. Valamikor késik, de ez az internetkapcsolatnak is köszönhető. Amit utáltam ebben a játékban, annak nincs "egyenlő versenyfeltétele". Az a véletlenszerűség, hogy játék közben bármelyik kártyát felnyitjuk a ládából, nem a megfelelő módja ennek a játéknak! Szerencsetényezőt biztosít, ami nem ideális egy stratégia alapú játékhoz, mint a CC. Mit tehetünk helyette: először indítsuk el a ládát a legkevesebb maina kártyával, és miután mind a 12 kártyát kinyitjuk, majd véletlenszerűen keverjük össze!!
Ok hogy profi clash royale-os vagyok de ez sokkal szarabb ezér gagy vagyok benne úgy hogy ez a játék megy a kukába nekem!!😠
Nagyszerű játék, de valamiért, miután közepes mennyiségű gyalog van a pályán, a játék hihetetlenül lemarad és tönkreteszi a játékmenetet.
Ez egy sar! Teljesen mindegy mit csinálsz ha a gèp azt akarja akár 3 szintel lejjebbi 1 perc alatt agyonver :@ Nincs èrtelme küzdeni.
Szuper ez a játék szuper játék volt, nagyon tetszett....... ez a játék volt az egyetlen dolog, amire szükségetek van, kérem, ne érezze jól magát az autómban, és nem szeretem a hétvégét buli, és azt hiszem, jól megy, és a hétvégi buli alatt nem engedik! Annyira fáradt vagyok, és azt hiszem, el kell mennem veled, és azt hiszem, ki kell mennem veled, és azt hiszem, van egy jó barátom, és újra a születésnapi bulidra a hétvégén, miután hosszú utat töltöttél tőled. az azt követő hétvégén mi .
Egesz jo.
Szerintem legalább 5 elixír pontot kellene szereznünk ahelyett, hogy nulláról kezdenénk, ami sok időbe telik, amíg megtelnek n még a hősöknél is, néha mind a 10 exilir vagy 8 elixír hős az ellenség egy pillanaton belül megtámad. Kérem állítsa be az elsőt. hős kiválasztási kártyák, hogy minden elixír hős legyen. Köszönöm
Állandóan lefagy, kilép. Samsung Galaxy S8+...
Pénz éhes játék.nem tudsz előre haladni.
Véleményem szerint ez az egyik legjobb játék, de ennek a játéknak az egyetlen hibája, hogy nem kínál további erős játékosokat, azon kívül, hogy a megmaradt játékosokra frissít. Mellesleg a legjobb
Castle Crush:Epic Battle સ્ટ્રેટેજી lykx
ez a játék a világ leg rosszabb játéka a clas royale kopi
nagyon jó
Igazán igazságtalan, hogy egy sávban sok katonával harcol a fickóval, majd bumm dob egy kártyát, és az összes csapata egy másik sávba megy. Szinte az összes kártya tisztességtelen.
Kisebb 🔞Bug 💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫💪👊🔫 Fighting for A nyár
Nagyon jó játék nekem be jön😁😁
Ez a játék jó, de a probléma az, hogy nem kapunk ingyenes drágaköveket, csak a vár ötödik szintje, drágaköveket és érméket keresünk, és nagyon nehéz megszerezni, szükségünk van érmékre és drágakövekre, kérjük frissítse és oldja meg a problémákat
Szép az a választásom, hogy több kastélyt és színeket készítek, új hőst, és napi jutalmat is készítek, ami jó lesz
Hogy lett ez megcsinálva???
A játékom néhány nap rendben lesz, máskor meg be sem töltődik. 69%, majd csak azt mondja, hogy "próbáld újra". Próbáltam bezárni és újraindítani, újraindítani a telefont, de semmi. Kezd elegem lenni.
Jó volt minden győzelem után jutalomládát kapni, amíg rá nem jön, hogy ez 5 ládára korlátozza, és mindegyik láda feloldása legalább 3 órát vesz igénybe. Lényegében 3 óránként 1 meccset játszhatsz, hacsak nem a mikrotranzakciós pénznemet ($$$) használod.
Ez a játék eleinte szórakoztató volt, de idővel kezdtem veszíteni, ezért használtam a tréning súgót, de semmit nem tanultam belőle, csak egyre nagyobb a stressz, és olyan nehéz jó kártyákat szerezni és minden jó dolog, a mana túl sok, a játék lefagy, amikor csatában vagyok, túl sok időbe telik, míg megtalálod az ellenfelet. De még mindig rendben vagyok ezzel a játékkal, de unom, ha túlórázik. Köszönöm
régebben nagyon élveztem ezt a játékot, de most már mindenért fizetni kell a győzelemért. 20 veszteséget kapsz egymás után, és ha véletlenül egy hülye jó szerencséd lesz, egyszer nyerhetsz. majd háttal áll szemben az embereknek 4-6+ legendás kártyával. sok szerencsét. elromlott játék. talán ha kijavítják a meccsek egyensúlyát és leállítják a fizetést a győzelemért. bár nem látom, hogy megtörténik.
Szerintem jó de azért mert olyan mint a Clash royale.
Sajnos a nyerésért fizetős játék, ráadásul kapzsi is, a játékmenet és a prezentáció első osztályú, az biztos, hogy addiktív játék, de az előrelépéshez pénzt kell költeni drágakövekre, és nem kevés font 93 GBP. a legnagyobb mennyiségű drágaköveket, ok, olcsóbbak a megvásárolható mennyiségek, de növelik a kívánt/szükséges tárgyak mennyiségét, így végül többet fog költeni, mint gondolná, ami kár, mert ez egy szórakoztató játék, kiegyensúlyozott volt, de a fejlesztői kapzsiság tönkretette. Elkerül
nagyon jo
Csodálatos játék! Nagyszerű grafika és könnyű játszani. Az is olcsó, ha értékes extrákat szerezhet be a játékon belül a még jobb játék érdekében. Kösz. MTB
Nagyon jó játék, ám hiába csatlakoztam a googles play acountomhoz, új mobilt kaptam, és ezen valamiért nem enged csatlakozik hozzá. Nem tudja valaki, hogyan lehet visszaszerezni a megszerzett eredményeket?
Ha túlsok karaktered van fel kell hívni valakit
Másolás beillesztés játék
Annak ellenére, hogy nagyon csábító játék, de a játék készítője irányítja, aki úgy nyer minden játékot, hogy az egyes karakterek bevetési idejét 4:1-re késlelteti, ami azt jelenti, hogy az ellenfél bevethet 4 vagy 5 karaktert, de te csak egyet. Alapvetően ez nem egy ügyességi játék, mint például az, hogy tudjuk, melyik karaktert kell használni az ellenféllel szemben, hanem csak szerencse, ha a játék készítője remélhetőleg beprogramozta, hogy megnyerje azt a kört vagy sem. Nyilvánvaló, hogy miért így több pénzt költhet frissítésekre és új karakterekre, de mégis
Az a baj hogy vesztés után elveszted a kupát és ezért a nyerésért több kupát adhatnának. Amikor hirtelen le kell tennem a telefonom akkor is folytatódik a játék és el lehet veszteni. A grafikája és a figurák a lényege azért tetszik.☺😚☺😚☺😚🙂
Egy nagyon jó játék, de csak egy kényelem, hogy nem játszhatsz azzal, akivel akarsz, vagy nem hozhatsz klánt a korai szakaszban. Ha 1v1 lesz az ellened, akivel játszani akarok, akkor a húgommal együtt jön a játék, így fantasztikus lesz. De minden játék jó.
Szórakoztató, de offline nem játszható. Az oktatóprogramot offline is lejátszhatja, de ezen kívül mindent online.
Semmiben sem külömb a többinél
Ez egy fos játék. Szart se ér
Aki azt hiszi, hogy jobb mint a clash royale az még nem játszott a clash royaleval
Kicsit rossz a játék megkel váltoszttatni
Túl szép játék, de 3 csillag csak azért, mert OCT óta. 2019, nincs új kártya vagy kastély, kezd unni az idő, de úgy fogok játszani, ahogy a barátaim játszanak, kérlek adj hozzá valami érdekeset, és az történik, hogy a játék újra és újra lefagyott, és elkeserít. Néha még arra is gondolok , hogy távolítsam el , de nem akarom otthagyni a barátaimat , kérlek rendezd el ..... Remélem a csapatod megteszi .
A legrosszabb játék it játék agressziót vált ki, mert ha eléri a 4 várat Minden alkalommal, amikor egyre nehezebb és magasabb szintű játékost ad, hogy legyőzzen téged, minden alkalommal, amikor növekedsz, nehezebb lesz legyőzni téged, és növekedhetsz, miután vásároltál néhány drágakövet drágaköveket termeszteni és keresni sokkal nehezebb, és azt javaslom, hogy a Heroic I annyira jó játék volt, mint ez, mert minden alkalommal, amikor eléri az új kastélyt, több jutalmat ad és könnyű gyémántokat szerezni, mert az ingyenes láda legfeljebb 20 láda lehet, ha nem játszol.