Post by fuzmolisavwealth on Mar 9, 2022 19:56:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa mincí ▞▞▞
▞▞▞ Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire 2022 version ▞▞▞
Mám hru presne ako je táto, ale s ethanom nie je problém s touto hrou vôbec😁
Zaberá príliš veľa energie a nevracia jej dostatok späť a nemôžete si robiť zásoby energie, buď môžete spotrebovať energiu len na dni, čo vôbec nie je veľa, platí pre celú sériu
Príbeh a ilustrácie sú pekné a páči sa mi, že obrázky sú animované na rozdiel od mnohých iných podobných hier. Najväčším problémom je menový systém. 20AP na prečítanie 1 dialógu, ktorý má iba 1 riadok? Len 60 AP každé 4 hodiny od sledovania reklám? Len 500 AP za deň? Žiadna regenerácia AP v priebehu času? Vzhľadom na to, aké dlhé sú rozhovory (celá kapitola môže stáť viac ako 10 000 AP), je jasné, že hru je možné hrať iba rozdávaním VEĽA peňazí. Nebudem tráviť mesiace len tým, aby som dokončil 1 príbeh. sklamaný.
Hra je úžasná a ak máte VEĽA trpezlivosti, túto hru si užijete. Existujú však obrovské problémy, ako sú chyby, oneskorenie a pri hraní by sa to skončilo na mojej domovskej obrazovke. Celkovo fantastická grafika, postavy sú tak dobre navrhnuté a spôsob, akým sa pohybujú, je tak fascinujúci. Ale AP je ťažké získať a sledovanie reklamy nefunguje, navyše som nemohol dokončiť hru, pretože som nemal dostatok AP, ale ak miniete peniaze, dúfam, že sa vám to bude páčiť? Ale je to veľmi jednoduché hrať.
Úžasný príbeh a grafika, len by som si prial, aby sme mali viac energie. Nedostanete veľa z príbehu a ak máte nejakú aplikáciu, prídete o to, čo získate pridaním.
Zlyhá a zatvorí aplikáciu
Naozaj nie😉😯😤😡
Pútavé smerovanie príbehu. Milujem túto postavu.
milujem to
Príbeh je zaujímavý.
neznášam to uga
Zábava
Bola to najlepšia hra, akú som kedy hral
Páni, táto hra sa mi zatiaľ páči a mám tak rád Raphaela, prosím, zarobte AP 5000 denne
Úprimne, ten príbeh NAOZAJ milujem. Je to jednoducho jeden z najlepších príbehov, do ktorých som sa dostal, ALE... 1. Prechádzate AP VEĽMI rýchlo...ak chcete mať dostatok AP na to, aby ste mohli robiť kúsky príbehu naraz? Nuž... 2. Hra to z voľného hľadiska znemožňuje. Napadlo ma, že sa pokúsim zásobiť „denným“ bonusom 500 prístupových bodov plus 60 prístupových bodov za video, ale HÁDAJTE ČO – KAŽDÝM PRIHLÁSENÍM SA AP RESETUJE. Končím hneď späť s 500 AP. Ak ho NEPOUŽÍVATE, prídete o svoj „denný“ AP KAŽDÝ DEŇ.
Pekný
Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire Szerepjátékok gdxa
Milujem to a je to cool
Je to dobré ALE. Máte maximálne /- 500 AP za deň. Môžete hrať iba niekoľko línií bez toho, aby ste míňali peniaze. Kedysi mali reklamy, ktoré ste mohli sledovať pre niektoré AP, ale odstránili to. Sotva môžete hrať. Pokiaľ nebudete míňať peniaze. Čo sa neodporúča. Namiesto dobrého môžete dostať neutrálny alebo zlý koniec. Ps Mám pocit, že je to nepriamo moja chyba, že boli reklamy odstránené, ale to je iný príbeh.
Rahul Gandhi dokazuje, že on a jeho tímoví kolegovia a potom 3gsg a chvíľu trvá, kým odpovie na tento e-mail nie je
Táto hra je úžasná
Dáte nám malú aplikáciu na vyriešenie tohto problému, vaša hra je veľmi dobrá, ale malá aplikácia bude pre vás problémom
Milujte hru
Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire Jocuri de rol ampm
Páči sa mi to 😊
hej, myslíš, že by si mohol prestať s doplňovaním, nie všetci si však môžeme dovoliť zaplatiť za plnú a dopĺňajúcu skvelú hru
Toto nie je sexi hra
Zostaň halal brat
Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire भूमिका निभाना cpl
Milujem to !
Raphael je v dobrom. Čakal som na neho od prvého dňa!!!!
Páči sa mi to a pošlite viac interaktívnych príbehov pre dospievajúcich
Miloval som všetko až do 3. kapitoly. Počas 3. kapitoly je hlavný hrdina otravný. Možno je prirodzené byť v rl nervózny. Alebo urobte z pokojného mc tiež možnosť. Je mi to nepríjemné. Mohli by ste doň pridať lištu náklonnosti alebo stav. V niektorých izbách som videl ružu. Myslím, že by ste s tým mohli urobiť čokoľvek. Možno 1 ap alebo čo. Inak sa dá hrať zadarmo. Stačí sa prihlásiť každý deň a sledovať reklamy každé 4 hodiny alebo je tu možnosť platby. Raphael je dobrá postava.
Tejto hre som dal jednu hviezdičku kvôli bodom. Vaše body sú len na streľbu, prosím, prosím 😇🤗 opravte to, veľmi vás milujem, opravte to
Baví ma táto hra a mám trpezlivosť čakať, pretože si nemôžem dovoliť doplnenie.
😏
Páči sa mi to, ale inštalácia je strata času
Tejto hre dávam 3 hviezdičky, pretože prestala fungovať
Nepáči sa mi to
Páči sa mi to 😍 je to také roztomilé, len by som si prial, aby ste dostávali veci za hodinu namiesto čakania na jamky, aby ste mohli hrať viac
Milujem túto hru a bola by moja obľúbená, keby nebolo AP. Ty jačmeň dostaneš nejaký a ja som bol frustrovaný čakať na 500 za deň a dostať len 10 akcií. Musel som to odinštalovať, pretože to začalo byť príliš otravné. Príbeh je dobrý, ale nie AP.
Je to skvelá aplikácia, ale veci na mince sa vám míňajú príliš rýchlo
Hviezda
PAC-MAN 256 - Endless Maze Arkādes spēles gns
Milujte túto hru
Meh, myslím, že získanie 60 ap je ako 3 ťuknutia za 3-4 hodiny, je to úprimne únavné a nakupovanie za skutočné peniaze môže stáť až 100 dolárov a to je smiešne, takže nie. Jediná vec, ktorá sa mi páči, je animácia a príbeh je v poriadku. Myslím, že si túto hru vezmite, ak ste ochotní čakať každé 3 hodiny len za 60 ap alebo chcete minúť veľa peňazí všetkými prostriedkami!
Nedáva dostatok energie a spotrebuje príliš veľa. Inak grafika je fakt dobrá!
Milujte túto aplikáciu!!! A Raphael je taký mäkký človek😇😙
Milujem túto hru, pretože je skvelá, ale plzzzzz plzzzzz plzzzz Žiadam vás, aby ste odstránili doplňovanie pridáva, už nemôžem hrať viac plzz odstráňte to