Post by arwalgumaquad on Feb 17, 2022 14:47:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључавање ресурса ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
Ово је једна од мојих омиљених игара у сличној историји, али једно питање када ћете је завршити јер сам победио последњег шефа и ништа се заиста није догодило, па хоћете ли наставити да додајете ствари? Молимо вас да ми одговорите. И у свему ВОЛИМ ову игру
[3D Platformer] Super Bear Adventure Avontuur aoc
Добра игра ако волите наслове као што је Марио 64. Доноси нешто ново у жанр 3д платформе. Требало ми је око 4 дана на првом игрању да победим. Дефинитивно препоручујем.
Ова игрица је сјајна обожавам 3Д платформе
глупо је као да скачеш и умиреш и крени од почетка, тако да је ова апликација толико грозна да не могу чак ни да се померим, ходам или чак да скочим.
[3D Platformer] Super Bear Adventure Macera Oyunları jqel
ИГРИЦа Нормално Кида!!🤪🤪
Добра игра, али постоји грешка где када купите премиум, идите на игру и изађите из игре тамо.. ваша срца се враћају на 3. Молимо поправите ову грешку!
Мрзим голема корњаче јер лоше користиш лошу ствар
Ова игра је забавна, али волео бих да је онлајн и да можете да добијете више одеће и друге опреме за аватар, као и више борбених анимација и више непријатеља, било би много забавније и хладније за мене, а вероватно и друге људе, али стварно се надам да размислите, али хвала ти за своје време
Uibezierpath animation example, Atisa dipamkara facebook ...
Претешко
Волим ову игрицу која је стварно кул, толико сам волео да је то колико је кул и да је медвед мислим који не воли медведе много људи не зато што су страшни, али када нису страшни и слатки су и изгледа тако, онда ће људи волети медведе, ја једноставно волим игру, мислим да би требало да је преузмете и дате јој пет звездица, али не кажем да треба ако не желите или не мислите да има пет звездица и као да мислите да је као 4321 звездица је ваше мишљење. свиђа ми се
То је добра игра, веома је авантуристичка
игра је била тако тешка за играње, можеш ли је олакшати
Свиђа ми се шеф корњаче када га нападнеш, он то ради брже и требају ти медведи да идеш у различите мапе када ходаш у љубичастом меду ходаш полако најтежи шеф је краљ пчела Краљ пчела је твој брат изгубио сам 70 пута од лудог другог људи су победили И веома је тешко, свиђа ми се игра јер се трка возила.
Свиђа ми се, али не свиђа ми се не могу да се бавим тиме да уклоним покретне ствари када не можете чак ни да скочите на ствари које се толико крећу да само желим да погледам свој телефон
Брзо се инсталира
Забавно је, али имам један проблем да га је мало тешко контролисати па поправите то!! А ја имам 8 година, користим братов телефон да се играм♥
sitemap-200003427.xml
Свиђа ми се, али... Тако је тешко победити ову игру, дај јој 3 звездице јер је тешка
art and its role in the history: between durability and transient
УФ ПРОБАЛА САМ ОВУ ИГРЦУ И НЕ МОГУ ДА ПРОЂЕМ НИ НИВО 1, ПА КАКО МОЖЕТЕ ДА ОЛАКШАТЕ ОВО ХТЕЛА САМ ДА БАЦИМО ТЕЛЕФОН У СОБУ!!!!!!!.али то је добра игра и опуштајућа игра, али игра за хлађење. то ме је сигурно натерало да престанем од беса
Времена грешке пу
Ааааааааааааааа јелек бангет гаме ниа калиан пасти ниесел дех маин гаме ниа
Легит не може да пређе ниво пустиње јер су подлоге за скок за пораз шефа поломљене. Чак сам се побринуо да не нагазим ни на једну подлогу пре него што сам ушао у борбу са шефом, а они су и даље били неупотребљиви.
Много волим ову игру!!! То је као Бањо казооие са покретом из Марио 64, и тако је забавно само трчати около радећи роњења и превртања! Графички је запањујућа за мобилну игру, а такође добро ради! Препоручујем ову игру свима који воле Бањо-Казооие и/или Марио 64.
Како је добра
НЕ МОГУ ДА УРАДИМ НИ КОНАЧНОГ БОСА А БЕЗ ПЧЕЛЕ КОЈЕ МЕ УБИЈЕ САМО СЕ ОТАШИТЕ ДЕЛА ПЧЕЛИЊЕ ГДЕ падају платформе!! САМО СЕ РЕШИТЕ
😃😘🤩😍🤯😊😉
Мислим да је ова игра кул и у новом ажурирању 10.0, можда ће продавница поклона имати јети шешир и оклоп корњаче који је тако кул и имаће неке љубичасте медведиће и новог мини шефа који је тако кул и и ја га волим
1942 Аркады byh
„Axiom Verge: 2D Sci-Fi Platformer Coming to PS4, Vita, and PC”. Game Informer. Архивирано из оригинала на датум 26. 2. 2015. Приступљено 23. 2. 2015.
Када покушам да уђем, завршим назад на својој почетној страници. Надам се да сада можете поправити апликацију.
По мом мишљењу, ЗАИСТА је тешко проћи поред заражених животиња! Мислио сам да је курс за вежбање забаван, али ми се ова игра није баш допала, можда је још мало ажурирам и даћу јој 5 звездица. Хвала ти ☺
Играо сам је један дан, али је била досадна иста ствар сво време, јебена игра😒
Глупост ова игрица је гора од цласх роиале-а и зато сам престао на првих 5 мин.
Одлицна игрица али ако мозете да поставите опцију и за српски језик
Не, није игра
Виехеиеусхсксе неколико еа добар провод је добра идеја о томе шта се десило неколико дана пре тога добро место рођења наравно она од великог гигдки еиедеид велики обожавалац наравно да није била тамо пошто сам уехдјбдуи одговор иех саб гд нигхт дгке у вези крддуруигидру ри уа репли иех саб се хатх јодкар наравно нисам велики обожавалац уфитејфкбдифјд тхесериј🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺ид је добра идеја о
Ова игра је преко крова, одлична је, али је тешко спасити лик
Може ли бити МУЛТИПЛАИЕР, молим
Моја батерија је пуна одмора. Извините, али није збуњујуће, али више збуњује зашто једете заостаје док скачете?
Кад избришете мисије са авионима,платицу 5 звездица
[3D Platformer] Super Bear Adventure Petualangan vtf
Игра се не отвара после неког времена
Не свиђа ми се јер је тешко скочити на црвене блокове и уклонити их
Супер забавна игра!!! Могао бих да проведем сате играјући се! Моја једина замерка је што још није завршено!! (Не журите!!)
Омг, волим ову игру, али нови фонт је једноставно... смешан! Чини да изгледа као игра за бебе. Променићу своју рецензију на пет звездица ако је вратите. Такође, можете ли додати неке нове мисије? Хвала 😊
Терима касих
Заиста је тешко победити игру 👿👿👿👿👿👿💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮👎👎👎👎👎👎👎б-) б-) б -)Б-)Б-)Б-)Б-)Б-)Б-(Б за лоше не инсталирај ) и не слушај авер људе који су гунђали то је кака 💩💩💩💩💩💩💩💩 💩 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎💩💩💩💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮🤮👿👿👿👿👿👿👿😠😡😡😡😠😠😠😠😠
[3D Platformer] Super Bear Adventure Adventure orh