Post by arwalgumaquad on Feb 17, 2022 14:44:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code zwiększa wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
Fajna gra, ale nie ma szans w skrzynkach na lepsze rozwiązanie i trudno zdobyć wogule te skrzynki.Polecam tą grę, ale 1 minuta: bardzo trudno się zdobywać klejnoty
Uwielbiam tę grę, całkowicie ją polecam. Chciałbym tylko, żebyś mógł szybciej uzyskać postacie 🙂
... Uwielbiam tę grę, ale są za nią opóźnienia
Dwa dni, kiedy nie mogę się połączyć i 3 miesiące, kiedy nie mogę otworzyć filmu w pubie dla Cristal...
Naprawdę podoba mi się ta gra, bardzo się cieszę, że widzę tak wiele nowych postaci. Ale daję 4 gwiazdki z dwóch powodów: 1) gra dużo się opóźnia, jest dużo problemów z połączeniem, dużo błędów 2) gra robi się trochę nudna po graniu przez miesiąc lub dwa, myślę, że zamiast ciągle dodawać nowe postacie, powinieneś dodać nową mapę. Nowa mapa jest właśnie tym, czego zooba potrzebuje, aby była o wiele bardziej ekscytująca. Nowe postacie są dobre, ale chcę nową mapę, mam nadzieję, że rozważysz moją recenzję.
Naprawdę fajna gra i jedyne, czego nie lubię, to kiedy masz wyższe trofeum, idziesz z innym wyższym trofeum i nie podoba mi się to, czy mogę być trochę jak fortnite
super ale nowa aktualizacja
To bardzo dobra gra, w którą powinieneś zagrać, zaczynając od tego, że mam tak wiele postaci. Podoba mi się, że to strzelanka i gra walki.
Zooba Cheats: poradnik do gry i porady - Parada Creativa ...
Gra zooda jest fajna i to wszystko, ale to niesprawiedliwe, ponieważ gracze płacą, aby wygrać Ale ja nie chcę płacić, aby płacić, a umarłem i umarłem, ponieważ gracze, którzy są na wysokim poziomie, ale my jesteśmy noobami, po prostu nie możemy :”(
Gra super. Jeśli będzie można oglądać reklamy za diamenty, to 5. Teraz gdy chcę oglądać reklamę, aby wyskakuje napis ,,Brak reklamy, proszę spróbuj ponownie za kilka sekund". Wielka tak jest cały czas. Bardzo o poprawkę. Pozdrawiam
Ta gra jest świetna, nie mam żadnych skarg, uwielbiam konkurencyjny charakter, uwielbiam każdy aspekt gry przeciwko silniejszym przeciwnikom, dzięki czemu będziesz lepszym i mądrzejszym graczem.
Ej do po prostu podruba brawl stars
Zooba: Zoo Battle Royale Game Action hay
Tak bardzo kocham tę grę, jednak za każdym razem, gdy gram, zwykle obok mnie znajduje się jakaś osoba na bardzo wysokim poziomie… Równoważenie poziomów jest okropne i ludzie mogą spędzić 5 minut na celowej śmierci tylko po to, by przez 5 godzin walczyć z niskimi poziomami.. ...
To najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem. Bardzo fajna gra, ale myślę, że brakuje jednego, czy chcemy trybu klasycznego, czy nie trybu + lub -
Fajna gdyby nie to jak placisz to gowno mozesz i gowno giersz. Najwiecej punktów z eventów za otwieranie krat w wiadomo ze ktos jak zaplaci w dostanie nawet bez grania eventowe przedmioty. Ponad do systemu dobierania przeciwnikow trag mozesz trafic na kogo ponad 5 poziomow postaci głos a w tej grze 2 poziomy do kolosalnej roznica
Naprawdę lubię tę grę, jestem w niej naprawdę dobry, nie ma dla mnie opóźnień, ale jedno chciałbym, żeby było więcej legendarnych gurdów i więcej broni, ale myślę, że zooba zasługuje na pięć gwiazdek
Nienawidzę kopania w środku gry… ale zdecydowanie świetna gra ogólnie! Bardzo zabawne!
Ekstra gra
Poczatki fajne lecz pozniej nie zaplacisz to grasz baty bo nie masz umiejetnosci
Bardzo dobra gra lecz jest bug na małpie że jest niewidzialna
Bendy in Nightmare Run Аркаде lpk
Gra wspaniałe, cztery daje dletego gdy wchodzę w klan gwiazdki że się jak się okienko do nic na cisnac nie mogę, wprowadzę tak samo wejść nie mogę...
Zooba: Zoo Battle Royale Game მძაფრსიუჟეტიანი kyoz
Nawet fajne ale ciągle wywala! Błąd błędu błąd!
Sssssssssuuuuuuupppper gieraaaaa Polecam ale jest dziwne dobieranie według graczy poziomuw
Tyle reklam, których nie mogę poprawnie odtwarzać, a Twój serwer jest do bani i traci połączenie
To jest dobra gra, ale zacina się i plz to napraw
Wow.... fajna gra, zabójca czasu. Ale w ostatnim czasie zdobycie postaci jest trudne, trzeba się na tym skupić.
Umnie nie działa
Ta gra była dobra, ale ostatnio nie mogę grać. Prosi o aktualizację, ale nie będzie żadnej aktualizacji. Przeinstalowałem grę, więc straciłem postęp, ale mogłem grać... Przez kilka dni i znowu prosiłem o aktualizację. Sprawdziłem Sklep Play, ale nie ma żadnych aktualizacji
Mega zacinanie
Fajna gra naprawdę daje1 gwiazdki nie polecam
Fajowska gra polecam
Granie w zoobę z ostatniego roku i stawianie czoła: 1. Sfrustrowany reklamami w grze. 2. Nieuczciwe dobieranie graczy, przynajmniej od roku, ogromny wstyd dla programistów, chcą tylko pieniędzy, ale serwer jest niestabilny, lagi, gry niedopasowane. 3. Do tej pory nie rozwiązano żadnych opinii ani zapytań, obsługa klienta to śmieci, skontaktowano się więcej niż 5 razy, ale nigdy nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. 4. Każdy chce nowej mapy od dłuższego czasu, ale wszystko, co robią, to tworzenie nowej postaci bez tworzenia ogólnej stabilności i uczciwości gry.
Gra się dobrze i fajnie ale co 2 tygodnie są uptety i to jest wkurzające bo to jest tak że jest uptede np. Halloweenowy a polejny niwieluje tylko poprzedni i nic więcej.
Trudno jest zdobyć klejnoty, pieniądze i postacie I dokonać zmiany balansu meczów i chrs
Download Milionerzy Quiz APK | APKfun.com
Zooba: Zoo Battle Royale Game Akcja phru
Gra super ale gram w 3 tygodnie i nie ma postaci
fajna gra polecam...
Ta gara jest mega cziwna bo ja na pszykła nie może zagrać mecz bo pisze błąd 😭😭
Makabrycznie często wywala z serwerów. Znowu beznadziejni informatycy zrobili tak, że zacina podczas rozgrywki
Fajna gra ale nie mogę jej z.Aktualizować
Ta gra mi się bardzo nudzi wolę bijatyki gwiazd i minecraft
To fajna gra, ale to, co naprawdę jest do bani, to matchmaking, naprawdę tego nie rozumiem, możesz mieć lvl 7 i dosłownie wpaść na 13-15 lvl, gdzie naprawdę nie masz szans na pokonanie ich, o co w tym chodzi? Spraw, aby ludzie uczciwie płacili pieniądze za korzystanie z tej gry i awansowanie, jest to prawdziwe rozczarowanie, a nawet gdy masz wysoki poziom, zostaniesz dopasowany do graczy o niskim poziomie w twojej drużynie, nie możesz naprawdę wygrać
Super gra polecam serdecznie
Fajna gierka człowiek 4729 puh.I wszystkie prawie wszystkie postacie brakuje mi tylko 2-3 I ogulnie Tak se gram jak grałem pierwszy raz w jeden dzień wbiłem 0942 puh.
Częste błędy i mieszanie występują poziomy z niskimi wyznaczonymi być wkurza aż do odechciewa się grać. Niestety gra się robi coraz gorsza widać, że liczy się tylko kasa niestety. Pakiety promocyjne tanie nie są.
Chciałbym, żeby była zerowa gwiazdka, mam na myśli, że ta gra jest tak opłacalna, aby wygrać. A głównym problemem jest nie tylko to, jak drogie jest to, ale także Twoja rzeczywista szansa na zdobycie czegoś dobrego. Nie bierz gry 🤡
Zooba: Zoo Battle Royale Game Akcja ggkp
Słabe z eventami bo trzeba być na dobrą godzinę
Ta zoba nie jest troche taka nie głupia xdddddddddddddddddddddddddddddddd lol lol lol lol lol