Post by desigigefe on Feb 10, 2022 6:01:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa veliko žetonov ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
Dobra igrica
PREVEČ OGLASOV. LJUBITE TA IGRO, DA SE ZDRAŽITE ČAKANJE. NI VEČ ZABAVNO, VEČ OGLASOV KOT ČAS IGRA. POSTANE ZAPRAVLJAČ ČASA. NITI ENKRAT OGLASA NI VPLIVAL NA ME IN, DA SEM NAPOTEN NA GOOGLE PLAY, MI SLAŽE NA ŽIVCE. RAZMIŠLJAM NA ODSTRANITEV, KER SO OGLASI POSTALI INVAZIVNI IN DRAŽEĆI. SRAMOTA, VAŠEN ZA ZABAVA. ZDAJ JE SAMO ZANID
To je res super igra .Imam več kot 10-krat .Zato mi je ta igra tako všeč, da dokončam vse dnevne izzive .ker je ta igra res zelo, zelo, zelo, zelo dobra igra na najvišji ravni.huhhhhn!! !!!!!!!!!!
Zagrebški Nanobit razvija brezplačne priložnostne mobilne igre za pametne ... Nekatere najbolj znane so My Story, Tabou Stories in Hollywood
... ustvarjalo mobilne igre skupaj z ustvarjalci svetovnega hita My Talking Tom ... Mobile developer iOS/Android (študentsko delo ali redna zaposlitev,
ig-re | stran kjer izveste vse o igrah
Ti nemčiji 💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💟💙💟💙💜💙💟😻💟💜💙💟💜💙💟💟💜💙💟💜💙💟💜💙💟.
Drek
Ne igrajte te aplikacije. če pogledaš v oči Angele ali Toma (bolje je, kako narediti posnetek zaslona), je v njenih očeh moški, vendar ga ne vidiš le v sobi. lahko gleda vaše fotografije in želi, da vas sliši mikrofon. in če misli, da si dovolj dober, kdo ve, kaj se bo zgodilo. NE IGRAJTE TE IGRE, ČE ŽELITE OBHRANITI SVOJE FOTOGRAFIJE ALI REŠITI ŽIVLJENJE.
Osebno mi je všeč "My Talking Tom". Vendar pa je moj glavni problem vrteče kolo. Še naprej daje enake nagrade in v resnici ne izbere ničesar velikega. Poleg tega prosimo zmanjšajte število ADS. Vendar pa je to odlična igra!
Aplikacija My Talking Tom je izšla novembra 2013 in je največja uspešnica studia Outfit7. Na pametne telefone so jo uporabniki namreč
grozljivo če jo igraš ob 3 zjutraj
Toliko 30-sekundnih oglasov, lahko igrate 1,2-sekundno igro med oglasi ... In razvijalec ve, da bodo otroci klikali naključne gumbe ... Ena najslabših aplikacij v trgovini Google Play ... In te pozitivne ocene so bodisi na neka starejša različica ali so zagotovo plačani recenzenti ... Želim si, da bi o aplikaciji povedal kaj pozitivnega
Fajn
Meu Talking Tom Casual eaf
Talking Tom je tako srčkan, da mi je všeč, ko kopirajo tvoj glas. Nekateri ljudje pravijo, da so te vrste iger od hekerjev, v to res ne verjamem. Ker kadarkoli igram te igre, se mi ne zgodi nič slabega
Vse stvari so dobre, vendar imam težavo, ker ima v prejšnji različici talking Tom veliko iger, tako da so mi všeč te igre, vendar ne vem, zakaj izbrišejo te igre, zato želim reči, da jih posodobite in dodajte te igre
To je dobra aplikacija. Tako zabavno, ampak problem so oglasi. Preveč oglasov! Prosim popravi. In tudi menim, da bi morala biti igra bolj gladka za igranje
Sem na stopnji 999 in je zamrznjeno že več kot 6 mesecev, ne morem se hraniti, kopati ali delati ničesar ... PROSIM, popravi Toma!
ta igra je. filc je hišna žival
Kl
Dobra igra
Talking Tom Hero Dash je novost pri zabavni mački, ki v Android prihaja z ... Kljub temu priložnostni freemium za igranje in uživanje na zaslonu našega
Zelo dobra igra, a toliko oglasov, raje igram brez povezave
Meu Talking Tom Casual eaf
Uspešnica najbogatejših Slovencev se je znašla na seznamu ...
Carsko
v tej igrici ni kamere,da ves
Ni slabo tako dobro pa spet ni
To je najboljše.najboljši del, ko spi sanja o Angeli 🤭🤫
To je dobra igra, ne razumite me narobe, TODA kaj je smisel, če boste videli le dodatke?! Če je ocena, ki nima 100000, doda, da je to bot. Jaz se držim govoreče angele
tako dobra in zelo zadovoljiva igra
Rad govorim s Tomom, ker je Tom junak 🐈 mačka za vedno.
Grozna igra. Izogibajte se izdelkov Outfit7. To igro sem kupil posebej z namenom, da ne vidim oglasov. Po nakupu ne samo, da oglasi niso izginili, ampak sta se povečala obseg in pogostost. Moj otrok ne more igrati te igre, ne da bi vsakih 5 sekund videl oglas. Obrnil sem se na Outfit7, da bi rešil svoje pomisleke. Odzvali so se z lažmi in trdili, da je ta izdelek brez oglasov. Nikoli ne bom kupil drugega izdelka pri njih. Držite se stran od tega podjetja!
Zabavno je oblačiti Toma in igrati igrice, vendar bi bilo bolj zabavno, če bi lahko igral igro, ne da bi se zapletla in me vrgla ven.
Mal je dolgočasna drugače pa je kar dobra
Klasika iz otroštva. Vse v tej igri je v bistvu podobno, kako skrbeti za mačko. Spomnim se, da sem očeta vedno spraševal, ali lahko igram na njegovem telefonu samo zato, da igram to igro. Te izkušnje ne bom nikoli pozabil.
Planet Bomber! আর্কেড ykw