Post by desigigefe on Feb 10, 2022 5:58:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod יותר אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
קבלת רמות עם מטרות מרגישה מתוכננת ושרירותית. אני אוהב יותר את מערכת היום של ה-Potion Punch המקורי, זה היה כמו לנהל חנות אמיתית. גם אני אהבתי יותר את מערכת הפטרונים הישנה. אני אתגעגע לעובדים ולעורים כאן, אבל אני חייב להישאר עם אגרוף השיקוי המקורי.
המשחק הזה לא נפתח בכלל רק אני יכול לראות מסך שחור/ריק...... הורדתי אותו 2 פעמים......... בבקשה תקן את זה.....
המשחק הזה הוא יום יצירתי ונפלא, זה משחק טוב מאוד הצטרף עכשיו שחק ותהנה
משחק טוב .. אוהב את המשחק אבל דבר אחד שאני לא אוהב הוא שהוא די לאחור אפילו במצב לא מקוון. אני אוהב potion punch 1 מאשר את זה כי הוא לא מפגר למרות שזה משחק ענק.. בכל מקרה בבקשה תקן את זה למפתחים אני אשמח לשחק את זה בכל עת אם זה לא היה פשוט מפגר מדי
ממש כיף ולא משתלם לשחק
משחק מהנה, קל יותר לניהול מהראשון, אולם ביליתי שעות על המשחק הזה ואני לא קרוב לצבור מספיק מטבעות כדי להגיע לאזור הבא. בזמן העבודה על שדרוג האזור הראשון אתה צריך לבזבז את כל הכסף שאתה מרוויח כדי לעבור את השלבים הקשים יותר, כך שכמעט בלתי אפשרי להרוויח מספיק מזומנים כדי להגיע לאזור הבא בלי להוציא, 20 פאונד על אבני חן שיהפכו למטבעות. ואני לא מוכן לעשות את זה.
למעשה משחק עשוי היטב ויש לו קסם מובהק. יש אנימציה הגונה, דמויות חמודות, בעולם העל יש גם אנימציה חמודה. לגבי המשחק זה נהיה קשה ככל שמתקדמים כשהשיקוי מסתבך. בסך הכל זה משחק מהנה מאוד שבו אתה יכול לשחק במצב לא מקוון ומקוון וזה מדהים ומעט או לא מוסיף בכלל. נ.ב.: אני יכול להגיד ולהרגיש שהמשחק הזה נוצר עם Passion הרבה מאמץ וזה נדיר למשחק נייד בחינם
Potion Punch 2: Фантазийное Кулинарное Приключение Аркады bztu
ה-Potion Punch הקודם הוא המשחק הנייד הראשון האהוב עלי, אז אני שמח לראות עוד אחד. Potion Punch 2 הוא בהחלט מדהים באותה מידה, אם בכלל, אולי רק טיפה יותר מאתגר. אבל זה מקסים איך רוב הביטויים שלהם מודרניים יותר עכשיו. (יש להודות שגם הביטויים הפרימיטיביים/זרים שלהם מהמשחק הקודם מקסימים).
40 הרמות הראשונות היו מהנות, ואז האתגר האמיתי מתחיל מרמה 41 מיוחדת. וניסיתי וניסיתי. ואני לא אומר שזה משחק מפתח גרוע או גרוע. זה כיף ואני יכול לראות את תשומת הלב של המפתחים לפרטים אבל אחרי הניסיון ה-10 שלי ברמה 41, הפסקתי מזעם. והסר את ההתקנה של המשחק, ובכך רק 4*.
המשחק מעולה. אין לי בעיה עם הפקדים, גם כשפקודות מגיעות ללא הפסקה. הבעיה היחידה שלי היא שהמשחק קורס מדי פעם. אבל זה יכול להיות רק הטלפון שלי.
זה עדיין המשחק האהוב עלי ביותר. כל כך ממכר. כלכך הרבה כיף. לפעמים כל כך מאתגר ואתה לא יכול לעשות טעויות אם אתה רוצה לזכות ב-3 כוכבים. אבל באמת לאמן אותי להתרכז. אוהב את זה. תודה.
משחק נהדר לשחק ולהתמכר אליו. הדבר היחיד שאני לא אוהב זה כשאתה מכין שיקוי וכשזה הזמן לתת ללקוח אתה גורר אותו אבל זה לא גורר אותו לשם ובסוף אני מפסיד.
מדהים! הסגנון של הדמויות כל כך טוב ואין פרסומות בכלל!
זה אף פעם לא עובר את מסך הטעינה. זה תקוע ב-30% בבקשה תקן.
המשחק ממשיך להעיף אותי החוצה. בבקשה תתקן
זה משחק טוב שלא גונב לך כסף ואפילו חלק 1 שווה לשחק. למשחק הזה יש יותר וריאציות בחידות שלו מאשר לראשון. דבר אחד מתסכל מעט יהיה כאשר מודעה שניתנת להפעלה אינה נטענת כראוי, היא לא יכולה לקבל בונוסים על פרסומות אלא אם מאפסים את המשחק. אני גם רוצה שצבעי השיקויים באזור הראשון יהיו נועזים יותר אם אפשר. כשהפטרונים מבקשים שיקויים, לפעמים אני אתבלבל כשיש אדום וכתום על השיקוי הכפול.
המשחק הזה מדהים. עם זאת, יש לי טלפון חדש וכשאני מנסה לחבר את חשבון הפייסבוק שלי זה לוקח אותי למדריך הראשון ולא מפסיק לשלוח לקוחות כך שהמשחק שלי לא יוכל להמשיך. אני לא יכול לשחק את המשחק עכשיו.
נהניתי מהמשחק, אבל קשה להכין את שיקוי השכבות להפסיק לעיין בספר זה מעצבן. כדאי שיהיה לך ספר להסתכל בו בנפרד כדי להראות את הדרכים השונות ליצור את השיקויים.
אני שחקן חוזר מהמשחק הראשון, המעקב מוציא את הגרפיקה ישירות מהפארק. המשחק מאבד את הקסם של המשחק הראשון בכך שיש לו בר מאנה ועובדים. הדבר שהיה כל כך נהדר במשחק הראשון היה שאתה יכול לשחק כאוות נפשך! כמו כן, אין לך כמעט סיכוי להשלים את הרמות הגבוהות מבלי להשתמש בעובדים. אני טוב בלעדכן בעניינים, אבל אני מוצא את עצמי קצת מוצף בלי עובדים. המשחק הראשון יותר טוב imo.
אני אוהב את המשחק הזה! גרפיקה מדהימה, משחק מעולה ודמויות נפלאות בתוספת רמת תשומת לב רבה ניתנת לפרטים. בעיה קטנה אחת שיש לי היא מודעות שצצות אחרי שסיימתי עם רמה. מגיע משום מקום והורס את האווירה. אני מבין שאפליקציות משחק מרוויחות כסף מהפרסומות האלה, אבל בבקשה אל תגרום להן לצוץ מיד אחרי שסיימתי עם הרמה. אני אוהב לקפוץ ולשדרג במקום לחכות 5 שניות.
משחק מהנה ומשעשע מאוד, אבל החל מהרמה הראשונה עם שיקויים בשכבות, לפחות שיקוי אחד לכל רמה פשוט...יסרב ללכת לפטרון שהזמין אותו, גם אם הוא נכון.
לאחרונה התחלתי לשחק במשחק הזה ואני אוהב אותו! העיצוב/גרפיקה מהנים, זה מאתגר אבל לא מסובך מדי וזה לא מרגיש שחוזר על עצמו. אני אוהב שיש דברים שצריך לעבוד לקראתם כמו שדרוג החנות שלך והעלאת רמות לקוחות כמו גם הקווסטים. כמו כן, אני נהנה שאין לי מודעות אבל יכול לבחור לצפות אם אני צריך עוד מטבעות. אני בהחלט יכול לראות את עצמי משחק בזה לזמן מה. תודה שיצרת משחק מעולה!
זה היה טוב עד שקיבלתי פרסומות שפותחות אוטומטית את חנות הפלייסטיישן של גוגל לאחר שסיים לשחק. כמו כן, זמן הטעינה מעט ארוך.
המשחקים האלה מדהימים...זה משאיר אותך מבדר כל הזמן אם אתה אדם שתמיד משעמם כמוני אז אתה בהחלט צריך לבדוק את זה...ממש רציתי לתת למשחק הזה 5 כוכבים אבל הוא ממשיך להתקלקל ולהיסגר. ....אני אוהב את המשחק הזה אבל אני מקווה שהבעיה הזו תיפתר בהקדם האפשרי....אני רוצה להמשיך את המשחק הזה אז אני מקווה שהוא יפסיק להיתקל ולהיסגר.. יכולתי לשחק רק 13 רמות לפני שהוא המשיך להיסגר אבל זה משחק מדהים לגמרי לא כמו שאר משחקי הבישול המשעממים
המשחק היה מאוד לא יציב.. קובץ מאוד כבד. הגרפיקה והכל היו נהדרים אבל החוויה די המשיכה להתקלקל כי המשחק שלי המשיך לפגר. ברגע שהפקקים הוצגו זה הקשה עוד יותר על המשחק, כי המשכתי לזרוק דברים ולהפסיד כסף.
פחות או יותר מה שאתה משחק עם כל משחק דיינר, רק עם שיקויים.
זה משחק דיינר די טוב, ויש לו אנימציה ממש חלקה. המון מאמץ הושקע במשחק הזה 👍
😍😍😍
זה נתקע באמצע הרמה בזמן משחק, יש לי התעלמות 2 פעמים אבל זה נתקע לעתים קרובות מאוד. נהגתי לשחק בחלק הראשון של המשחק הזה, אבל הפעם ממש מאוכזב... אם אתה פותר את הבעיה הזו בהחלט אני אוהב לתת לך 5 כוכבים..
כל כך הרבה סיכום די מגעיל
אהבתי את Potion Punch 1 הרבה יותר טוב. זה היה המשחק האהוב עלי ואני אוהב את הפשטות שלו ואיך היה לו סוף בר השגה. זה מרגיש כמו כל משחק אחר.
המשחק הזה מהנה, אבל לאחרונה הופיעו מודעות וידאו שאי אפשר לצאת מהן, ואני נאלץ לסגור את Potion Punch מכיוון שהמודעה היא לנצח. אני ממש לא יכול לשחק בגלל מודעות שבורות (תמיד קורה עם מודעת Wordscapes). משהו צריך לקרות
Hero Wars - RPG online RPG xbpy
בהתחשב בכך שאני יכול לשחק רק שתי ריצות ביום, זה לא ממש טוב. לוקח כל כך הרבה זמן עד שהמאנה שלי מתמלאת: תקוע על 33, בלתי אפשרי לנצח אפילו עם 3 עובדים.
המשחק לא ניתן לשחק ב-S20 פלוס. לא יכול אפילו לעבור את מסך הפתיחה לפני הקריסה.
זה כיף אבל זה קורס הרבה
מישהו יכול להגיד לי איך או בכלל אפשר להמשיך לשחק ב-peakwood ברגע שקניתי את האי הבא. כי ברור ש-peakwood עדיין לא משודרג לגמרי (גמור).
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games Zręcznościowe vig
למה האפליקציה שלך לא נפתחת אצלי? דף הטעינה תקוע ב-30% מישהו בבקשה תעזור
הגעתי לכאן אחרי ששיחקתי Potion Punch במשך שנים. אוהב את הגרפיקה למרות שאני מעדיף את הישנים. רמות הקושי שונות ואני עדיין לא רגיל לפורמט הזה של הגשת שיקויים ודברים אחרים. זה בעיקר בגלל שכל חנות היא שונה, אז הדלפק (כלים וכו') מתרחב במלואו בכל חנות - ולא על ידי הגעה למגבלת הקושי של חנות, ואז הסלמה ושדרוג עד לגבול הבא בחנות הבאה במפה. זה ההבדל העיקרי עם הגרסה הישנה יותר.
זה היה משחק מאוד מהנה אבל צריך אבני חן כדי לקבל את כל השדרוג והרמות חוזרות על עצמן. אני מציע ליצור אבני חן ששוות יותר ולאפשר להשיג אותן בקלות